Toiminta

KOULUTUSPOLITIIKKA

Vaikutamme koulutuspoliitiikan kentällä täysin opiskelijan näkökulmasta. Teemme yhteistyötä tälläkin saralla useiden toimijoiden kanssa, jotta jokaisella opiskelijalla on tasavertaiset lähtökohdat opiskeluun. Avaamme keskustelua niin hyvistä, kuin huonoistakin asioista koulussamme, jotta opiskelu ja opiskeluympäristön laatu olisi kokonaisuutena täydellinen. Tiedotamme jäseniämme aktiivisesti koulutukseen liittyvistä muutoksista.


Yksi kanava, jossa teemme tätä työtä muiden kanssa, on talvella 2016 Haaga-Helian opiskelijakunta Helgan toimesta käynnistetty Eetvartti, joka on koulumme oma edunvalvontaverkosto. Verkostossa "jaetaan tietoa, käydään aktiivista keskustelua ajankohtaisista asioista ja kerätään tuoreita ideoita opiskelijakunnan edunvalvontatyöhön". Verkosto on avoin kaikille Haaga-Helian opiskelijoille. Linkki Facebook-ryhmään löytyy alta.


Lisäksi osallistumme neljä kertaa vuodessa järjestettävään koulun johdon ja opiskelijaedustajien kokoukseen. Kokoukseen kutsutaan rehtori, yksiköiden johtajat sekä HELGAn ja opiskelijajärjestöjen puheenjohtajat ja koulutuspoliittiset vastaavat. Kokouksissa käydään läpi kuulumiset koulutusaloittain, niin koulun johdon kuin opiskelijoiden näkökulmasta. Tämä on erinomainen tilaisuus meidän myös antaa suoraan palautetta koulun johdolle. Eli mikäli jokin asia toimii erityisen hyvin tai puolestaan kaipaisin parantamista, olethan yhteydessä meihin!

Liity Eetvartti-ryhmään

TERVEYS- JA HYVINVOINTIPALVELUT

Haaga-Helian opiskelijana sinulla on kattavat terveydenhuollon palvelut käytössäsi. Tavallisten sairaanhoitopalveluiden lisäksi käytössäsi ovat tarvittaessa psykiatrisen sairaanhoidon, oppilaitospsykologin ja oppilaitospapin palvelut.

Lue lisää Mynetissä

KORKEAKOULULIIKUNTA

Kolmen ammattikorkeakoulun; Haaga-Helian, Metropolian ja Laurean yhteinen korkeakoululiikuntapalveluita tuottava organisaatio - Zone.

Zonen lisäksi Haaga-Heliassa on myös liikunnallisuutta ja hyvinvointia tukevaa opintojaksotarjontaa vapaavalinnaisissa opinnoissa.

Lue lisää